Da Vinci serie 438 Artiestenkwaliteit "Frans" verwaspenseel, Cosmotop

 

 

Penseel, geschikt zowel voor aquarelverf en geeft een onzichtbare haarstreek

is sinds jaar en dag Duitslands meest bekende en gewaardeerde penselen fabrikant met een zéér groot assortiment kunstenaarspenselen in studie- en in kunstenaarskwaliteit.
Serie 438 is een prachtige penseel, speciaal geschikt voor wassingen en grotere oppervlakten
De mix van eekhoornhaar met kunsthaar zorgt voor een heel zachte penseelstreek en een zeer grote wateropname, terwijl er door de toevoeging van kunsthaar toch een mate van veerkracht aanwezig blijft.
Het penseel is op de klassiek Franse manier gemaakt, echter met moderne materialen. De haren zijn gevat in de transparanten kunststof schachten, naar voorbeeld van de veerpennen van ganzen. Deze worden met koperdraad ingesnoerd en op de blauw gelakte essen steel vastgezet.

Het haar "mix-B" is zodanig gezet dat de natuurlijke kromming van het haar naar elkaar toe wijst, zodat ondanks de grote "buik" van het penseel deze toch in een zeer scherpe punt uitloopt.
Eekhoornhaar is een zeer volgzaam haar dat zich vormt in de richting waar de streek vandaan komt en heeft een welhaast ongeëvenaard water-opnemend vermogen. Het kunststof zorgt voor de veerkracht.

De serie bestaat uit de maten   nr. 0(diam. 7mm.), nr. 2(diam. 8,5mm), nr. 4(diam.10mm.), 
                                                  nr. 6(diam 16mm.) en nr. 8(diam. 20mm)

Serie 438 nr. 0

Levertijd:3-5 dagen
Bestel
!

Serie 438 nr. 2

Levertijd:3-5 dagen
Bestel
!

Serie 438 nr. 4

Levertijd:3-5 dagen
Bestel
!

Serie 438 nr. 6

Levertijd:3-5 dagen
Bestel
!

Serie 438 nr. 8

Levertijd:3-5 dagen
Bestel
!