classic65hoek

Classic65

De spielat voor de professionele kunstschilder

De Classic65 spielat is vervaardigd van verlijmd hoogwaardig grenen, dat goed is doorgedroogd om het kromtrekken tot het absolute minimum te beperken.
Door de gladde afwerking en de precieze maatvoering van de hoekverbindigen zijn deze spielatten makkelijk te verwerken en geven een raam dat dubbel zo stevig is als een Classic45 mm.
 Vanaf 50cm. is het mogelijk te kiezen voor een tussen- kruislat. Hiertoe dient dan naast een tussen- kruislat gekozen te worden voor de spielatuitvoering met gat. Indien u kiest voor een gekruisde tussenlat dient u te kiezen voor een kruislat, waarbij het gat altijd in het midden geplaatst is, zodat u ook twee ongelijke maten met elkaar kunt verenigen.
De spielatten zijn voorzien van een afgeronde "kraal" om het contactoppervlak van het doek met de spielat tot een minimum te beperken en om het breken van de verf tegen te gaan.

De maat van de spielat is 20x65mm.

U kunt de spielatten bij ons per stuk kopen of per bundel. De Classic65 is gebundeld per 20 stuks.

Bij alle bestellingen worden ruim voldoende spieën bijgeleverd.

De Classic65 spielat is vervaardigd van verlijmd hoogwaardig grenen, dat goed is doorgedroogd om het kromtrekken tot een minimum te beperken.
Door de gladde afwerking en de precieze maatvoering van de hoekverbindigen zijn deze spielatten makkelijk te verwerken en geven een raam dat dubbel zo stevig is als een Classic45 mm. 
Vanaf 50cm. is het mogelijk te kiezen voor een tussenlat. Hiertoe dient dan naast een tussenlat gekozen te worden voor de uitvoering met gat. Indien u kiest voor een gekruisde tussenlat dient u te kiezen voor een kruislat, waarbij het gat altijd in het midden geplaatst is, zodat u ook twee ongelijke maten met elkaar kunt verenigen. 
De spielatten zijn voorzien van een kraal om het contactoppervlak van het doek met de spielat tot een minimum te beperken en om het breken van de verf tegen te gaan.

De maat van de spielat is 20x65mm.

U kunt de spielatten bij ons per stuk kopen of per bundel. De Classic65 is gebundeld per 20 stuks