RembrAquaTube

Rembrandt Aquarelverf tubes

Rembrandt aquarel is vernieuwd!

Ontdek de revolutionaire nieuwe kleuren

Verffabrikant Royal Talens presenteert het sterk vernieuwde Rembrandt aquarelassortiment! Met een uitbreiding naar in totaal 120 kleuren en een reeks kleurverbeteringen biedt Rembrandt nu een rijk en veelzijdig palet met zoveel mogelijk mono-gepigmenteerde kleuren. Door een team van laboranten, specialisten en internationale kunstenaars is er meer dan twee jaar aan dit project gewerkt.

Wat is er precies nieuw en verbeterd?
Er zijn 46 kleuren toegevoegd en 38 hiervan zijn geformuleerd op basis van slechts één pigment. Dankzij die pure receptuur zijn de kleuren bijzonder briljant en eenvoudig te vermengen tot heldere en schone mengkleuren. Een nieuwe reeks roden en violetten vult het kleurgamma perfect aan en met de toevoeging van dekwit (een dekkend wit) en oxyd zwart (een granulerende zwart) zijn mooie mengkleuren en effecten te bewerkstelligen.

Ook zijn er kleuren met speciale effecten toegevoegd, die elk een bijzondere eigenschap hebben.

Dusk-kleuren zijn geformuleerd op basis van een granulerend zwart en een heldere transparante kleur, waarmee een unieke granulerende kleur ontstaat met een donkere granulatie en een heldere egale ondertoon.
Metallic kleuren ogen als een laagje edelmetaal waarin het licht reflecteert.
Interference kleuren hebben een egale gloed die vergelijkbaar is met parelmoer, waarmee verrassende effecten en highlights kunnen worden aangebracht.
Kameleon-kleuren veranderen van kleur zodra je kijkpositie of de lichtval op je werk verandert.
Spark-kleuren schitteren als een nachtelijke hemel met een onregelmatige glans die ontstaat door de subtiele verschillen in grootte van de reflecterende pigmentdeeltjes.

Ander maatvoering

Talens heeft tevens de tubes van 5ml. vervangen door 10ml. Hierdoor is de hoeveelheid verf die men krijgt voor het geld in prijs verlaagd!