W&N Aquapasto 60 ml.

Een doorschijnend gelmedium dat de vloei vermindert en aquarel- & gouacheverf dikker maakt voor pasteuze effecten.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

WINSOR & NEWTON™ Maskeervloeistof 75 ml.

Winsor & Newton
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N Blending medium 75ml.

Speciale medium voor aquarelverf

Dit medium vertraagt de droogtijd van aquarelverf. Hierdoor kunt u langer de verf "verwerken". Vooral zeer makkelijk bij de nat-in-nat technieken

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N kleurloze maskeervloeistof 75 ml.

Kleurloze masker vloeistof maakt het mogelijk om grote partijen te wassen met verf en tegelijk de delen waar geen verf moet komen uit te sparen. Na gebruik wordt hij afgepeld of weggewreven. Niet te lang op het papier laten zitten. Pigmentloos, dus geen kans op vlekken.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N Granuleermedium 75 ml.

Stimuleert het granuleren van verf zodat verf die normaal een egale wassing geeft, er korrilig uitziet of het effect van granulerende verf wordt versterkt.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N Arabische Gum 75 ml.

Een lichtkleurige oplossing die de verspreiding van natte verf beheersbaar maakt, doorbloeden vermindert & de droging vertraagt. Vergroot ook de glans & transparantie. Naar behoefte verdunnen met water.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N Iridescerent Medium

Dit medium geeft aquarelverf een parelmoer- of glitter effect en levert de sterkste effecten op bij vermenging met transparante kleuren, vooral op een donkere ondergrond. Mengen met transparante aquarelverf of aanbrengen over een gedroogde wassing.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N Lifting Preparation 75 ml.

Maakt het mogelijk om wassingen, ook met kleuren die doorbloeden, gemakkelijk van het papier te halen met een nat penseel of natte lap. Onverdund op het papier aanbrengen en laten drogen. Bij voorkeur een laag aanbrengen over het hele schilderij alvorens te beginnen met schilderen.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N Vloeibare Ossegal

Een bevochtigingsmiddel dat gemengd met aqurelverf de vloei versterkt. Ook te gebruiken om op sterk gelijmd papier de oppervlaktespanning te verminderen. 3-4 druppels toevoegen aan een bakje water.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N Permanente Maskeervloeisof 75 ml.

Een niet-verwijderbare, waterafstotende vloeibare was voor het uitdekken van specifieke delen van het papier door ze waterbestendig te maken. Na droging stoot het medium er overheen aangebrachte wassingen af. Uitstekend voor details.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

W&N Textuur Medium

Bevat kleine deeltjes die een fijne textuur opleveren. kan worden gebruikt om aqurellen een indruk van diepte te geven. Overdund op papier aanbrengen of mengen met aqurelverf. Goed schudden voor gebruik.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel