telefoonmeisje

Contact

Internetwinkel voor de professionele- en amateurkunstenaar en de ontwerper

Openingstijden Emmen: Dinsdag t/m vrijdag 9.00 tot 18.00 uur.
                                      Zaterdag                  9.00 tot 17.00 uur.

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen: Gesloten van 27 december 2023 t/m 1 januari 2024
Onlinebestellingen zullen weer uitgeleverd worden na 2 januari 2024

Verkoop en inkoop: Bas Blom  / e-mail: info@total-artist.com
Telefoon Emmen:    0591-532049

Verzending en administratie: Tineke Blom

Het grootste en goedkoopste bedrijf voor lijsten, kunstenaars- en ontwerpersmaterialen in Noord-Nederland

Total Artist is gevestigd op het industrieterrein “Bargermeer III” in Emmen, waar meer dan voldoende vrije parkeerplaatsen op eigen terrein voorhanden zijn. U kunt bij wijze van spreken ‘naast de kassa’ parkeren zodat u uw grote doeken of zware kleibroden zo in de auto kunt laden.
Wij hebben meer dan 25000 artikelen op voorraad, waarvan de meeste in ruime mate, zodat u ook kunt profiteren van de extra voordelige prijzen die wij bijvoorbeeld hanteren bij de verkoop van volle verpakkingen van doeken.

Naast het grote assortiment materialen voor tekenen, schilderen, beeldhouwen, boetseren, airbrushen, etsen en overige grafische technieken , hebben wij een veelheid aan materialen voor de grafisch vormgever en de architect. Hieronder vallen ook de z.g. presentatiematerialen.

Al drie generaties lijsten wij, in eigen atelier, uw werken vakkundig in. U kunt naast de uiteraard aanwezige wissellijsten kiezen uit een assortiment van meer dan 3500 lijsten en meer dan 300 verschillende soorten passepartouts.
Ons atelier heeft ook een eigen restauratie en schoonmaak faciliteit, voor wanneer uw kunstwerken niet meer helemaal ‘spik-en-span’ zijn. Dit geldt voor schildersdoeken, papier en lijsten.

Laat u verrassen door het ruime assortiment, de leuke sfeer en de altijd klaarstaande koffie.
Met onze gezellige koffiehoek met lekker bank en een leestafel met een ruim assortiment lectuur zorgen wij dat zelfs uw begeleiders zich niet hoeven te vervelen.

Als u in ons afhaalcentrum iets koopt kunt u uw artikelen gelijk meenemen.
Als u via het web bestelt kunt u de artikelen de volgende dag afhalen indien uw bestelling voor 11:00 uur bij ons binnen is. Webshop bestellingen die na 11:00 uur binnenkomen kunnen pas de tweede dag na bestelling afgehaald worden. (de zondag telt niet mee).