Info

In 1980 zijn Rietje en Rob Blom begonnen met hun eerste kunstenaarswinkel, genaamd RIBO art-design-efficiency. In 2008 heeft het bedrijf zich verbreed en verplaatst en is de naam gewijzigd in Total Artist. Vanaf 1 januari 2023 mogen Bas en Tineke Blom zich de nieuwe eigenaren van Total Artist noemen.

Dit bedrijf is opgezet vooral met het doel artikelen van uitstekende kwaliteit in Europa door middel van Internet aan ontwerpers, architecten, amateur- en professionele kunstenaars te verkopen en te fungeren als regionaal opererende scholengrossier. Total Arist heeft twee fysieke verkooppunt. De hoofdlocatie van waaruit de web-orders worden uitgeleverd bevindt zich op de Kapitein Nemostraat 1-b te Emmen.

Verder heeft Total Artist een inlijst atelier die aan de ART & FRAME organisatie verbonden is. Dat is de branche organisatie van betere lijstenmakers en impliceert ook een etiket van de kwaliteit voor de consument.

Dat Total Artist het belang van kwaliteit zo veel benadrukt is logischerwijs toe te schrijven aan onze geschiedenis.

Bas Blom is een telg van de familie Blom en is de vierde generatie die zich met kunst bezig houdt. De grootvader was timmerman/lijstenmaker en de vader was kunstenaar lijstenmaker.  Nu kan ook de volgende generatie klanten kan kiezen uit meer dan 2000 verschillende lijsten die in onze eigen lijstenmakerij worden vervaardigd.

Wij geven graag onze kennis en vaardigheden in onze aanbevelingen door. Volgens onze bedrijfsfilosofie, moeten de vaardigheid en diepgaande kennis van materialen ook hand in hand gaan. Anders is het niet mogelijk om de correcte producten te verkopen. Natuurlijk is dit ook op de verkoop van Internet van toepassing.

Verder hebben wij een ruim assortiment wissellijsten en passepartouts.