Gesso's

L&B Gesso 1000ml

Kwalitatief hoogwaardige Gesso/Primer
Bestel

4ART Gesso wit 750ml

Onze huismerk witte gesso is een prima studio-kwaliteit gesso. 4art gesso kan gebruikt worden op alle absorberende en vetvrije ondergronden. Als ondergrond is het geschikt voor alle verven. Het droogt watervast en elastisch op en vergeelt niet.
Bestel

4ART Gesso Zwart 750ml

Nu slechts
Onze huismerk zwarte gesso is een prima studio-kwaliteit gesso. 4art gesso kan gebruikt worden op alle absorberende en vetvrije ondergronden. Als ondergrond is het geschikt voor alle verven. Het droogt watervast en elastisch op.
Bestel

Talens Gesso, hele liter emmer

Voor goede hechting van olieverf, acryl en plakkaatverf, op alle absorberende ondergronden, voor een duurzaam resultaat.
Bestel

Gesso Zwart 500ml Malzeit

Nu slechts
Nu slechts
Goede studio- kwaliteit zwarte gesso. Malzeit gesso kan gebruikt worden op alle absorberende en vetvrije ondergronden. Als ondergrond is het geschikt voor alle verven. Het droogt watervast en elastisch op.
Bestel

Gesso Wit 2500ml Malzeit

Nu slechts
Nu slechts
Gesso 2500ml wit. Goed dekkende grondverf voor schildersdoek en vaste schilderondergronden
met uitmuntende hechteigenschappen voor olie-, acryl- en acrylverf.
Bestel

Reeves Gesso 946ml.

Reeves Gesso Primer dient als voorbereiding van ondergronden voor het schilderen met olie- en acrylverf. Het kan worden aangebracht op canvas / katoen / linnen, papier en hout voor het verzorgen van een betere hechting van de verf.
Bestel

Sennelier 120ml. Gesso

Bestel