Info

In 1978 zijn Rietje en Rob Blom begonnen met hun eerste kunstenaarswinkel

Dit bedrijf is opgezet vooral met het doel artikelen van uitstekende kwaliteit in Europa door middel van Internet aan ontwerpers, architecten, amateur- en professionele kunstenaars te verkopen. Total Arist heeft geen fysieke verkooppunt, maar is nauw verbonden met winkel RIBO art-design-framing in Doetinchem. Dit is één van 40 verkopende punten die groep GRASS/4ART vormen. Dit is een organisatie van bedrijven; de zogenaamde Graphic  Art Supply Stores die over het hele land van Holland verspreid zijn. Hierdoor kan door massale aankopen zeer scherpe prijzen bedongen worden. RIBO is ook  importeur en een ontwikkelaar van eigen artikelen. Deze artikelen zijn gekend voor hun uitstekend prijs/kwaliteitsverhouding.

Verder heeft RIBO een inlijst atelier die aan de ART & FRAME organisatie verbonden is. Dat is de branche organisatie van betere lijstenmakers en impliceert ook een etiket van de kwaliteit voor de consument.


Dat Total Artist het belang van kwaliteit zo veel benadrukt is logischerwijs toe te schrijven aan zijn geschiedenis.

Rob Blom is een telg van de familie Blom en is de derde generatie die zich met kunst bezig houdt. De grootvader was timmerman/lijstenmaker en de vader was kunstenaar lijstenmaker. Zoals Rob Blom zegt; Ik ben geboren met olieverf in mijn oren.

Hij geeft graag zijn kennis en vaardigheden in zijn aanbevelingen door. Deze kennis kan ook in de restauraties die door hem worden uitgevoerd en de lijsten die worden gemaakt worden gezien. Volgens onze bedrijffilosofie, moeten de vaardigheid en diepgaande kennis van materialen ook hand in hand gaan. Anders is het niet mogelijk om de correcte producten te verkopen. Natuurlijk is dit ook op de verkoop van Internet van toepassing