Nu slechts
Bestel
Schut Serene aquarelblok 40x50cm.

4-zijdig verlijmd blok van 200gr. aquarelpapier.Serene heeft een medium fijne structuur en heeft een ander oppervlakte dan de ander aquarelsoorten. Het papier is een 100% zuurvrij cellulose papier
Bestel

De aquarellblocks van Schoellershammer behoren tot de absolute top.
Wij hebben nog 2 type voor u beschikbaar.

  • nr. 08 is 20vel 250grams zuurvrij lompenpapier. 4-zijdig verlijmd met een middelfijne korrel
  • nr. 12 is 20vel 300grams zuurvrij lompenpapier. 4-zijdig verlijmd met een grove korrel (torchon)
Bestel
Moulin du Roy® van Canson® is een aquarelpapier dat gemaakt wordt op een rondzeefmachine en eruit ziet en voelt als handgemaakt papier. De kwaliteit van 100% katoen geeft het zowel een ideale absorptie als een superieure kracht.Interne en oppervlakteverlijming zorgt ervoor dat opgedroogde verf kan worden verwijderd en biedt het de kans om de waterverf te verfijnen en opnieuw te bewerken, pigmenten zijn helderder.Natuurlijk wit, zuurvrij en volledig zonder optische witmakers, voor een optimale conservering.

Dit topkwaliteit papier wordt vervaardigd in 3 oppervlaktestructuren.

  • Grof voor de lossere en "nattere" technieken. Door de groffe structuur loopt het aquarelwater in de aanwezige oneffenheden waardoor er de gewenste "losheid" in vloeiing ontstaat. .

VOOR PLAATJES DIE HET VERSCHIL IN PAPIER EN DE UITWERKING OP DE VOORSTELLING WEERGEVEN EN EEN OVERZICHT VAN ALLE SOORTEN EN GRAMS-GEWICHTEN, KLIK HIER!

Bestel
Moulin du Roy® van Canson® is een aquarelpapier dat gemaakt wordt op een rondzeefmachine en eruit ziet en voelt als handgemaakt papier. De kwaliteit van 100% katoen geeft het zowel een ideale absorptie als een superieure kracht.Interne en oppervlakteverlijming zorgt ervoor dat opgedroogde verf kan worden verwijderd en biedt het de kans om de waterverf te verfijnen en opnieuw te bewerken, pigmenten zijn helderder.

Dit topkwaliteit papier wordt vervaardigd in 3 oppervlaktestructuren.

  • Satin. (Zonder korrel-geheel glad) wordt voor uitermate gedetailleerd werk gebruik. Dit papier is zeer in trek bij illustratoren, waarbij elk detail zonder kleurverzwaring kan worden uitgevoerd. En elke lijn ook minutieus kan worden neergezet.

VOOR PLAATJES DIE HET VERSCHIL IN PAPIER EN DE UITWERKING OP DE VOORSTELLING WEERGEVEN EN EEN OVERZICHT VAN ALLE SOORTEN EN GRAMS-GEWICHTEN, KLIK HIER!

Natuurlijk wit, zuurvrij en volledig zonder optische witmakers, voor een optimale conservering.