Suede - verlours

PASSEPARTOUTKARTON MET IMITATIE-SUÈDE VOOR NIEUWE ESTHETISCHE DIMENSIES
Behalve passepartoutkarton met papieren voorzijde leveren wij ook varianten met imitatie-suède beplakking. Kwalitatief is er geen verschil met de reguliere soorten passepartoutkarton, maar in het aanzien des te meer. Echter aangezien deze soort ook veel gebruikt wordt om OP te presenteren en als stevige ondergrond waarop met pastel gewerkt kan worden, hebben wij  speciaal ook de 100-serie opgenomen. Deze heeft een standaard kern, die niet lignine en verkleuringsvrij is. Wilt u een verkleuringsvrije en zuurvrije kern, dan hebben wij de 7000 serie

Met imitatie-suède passepartouts zijn ongekend fraaie effecten te realiseren en de belangstelling voor deze kartons stijgt dan ook. Zowel traditionele als moderne kunst leent zich ervoor om in deze rijke materialen te worden ingelijst. En vraagt een werk “net even meer” dan kunt u toepassing van imitatie-suède heel goed overwegen. De resultaten zijn zonder uitzondering subtiel en bijzonder.

De vlok van het toegepaste imitatie-suède is microscopisch kort, waardoor het zijn positie op het passepartout behoudt. Die korte vlok heeft ook tot gevolg dat het passepartout direct op het glas van de lijst gelegd kan worden.

De verpakkingshoeveelheid van deze soort is 5 vel per pak. De prijs is dan ook per 5 vel!!

Levertijd gemiddeld 1 week