Daglichtlampen

Daglichtlampen van daylight(TM) voor optimale kleurweergave bij kunstlicht. Met of zonder vergrotingsloepen.

Daglichtlamp met multifunctionele klem E35000

Nu slechts

 

Bestel

Daglicht loeplamp LED technologie met tafelklem

8 Ultra-krachtige volspektrum Daylight™ LED’s • Kristalheldere XR lens™ van 17,5 cm (1,75X, 3 dioptrie) • Gecoate 46cm flexibele arm voor optimaal positioneren en duurzaamheid • Draaibaar kopgewricht met handige aan/uit-schakelaar bij de lens • Half-randloze lens voor een optimaal, ononderbroken beeld van alle details • Onze XR technologie™ maakt de lens 50% lichter en extra resistent • Dankzij de Daylight™ LED’s komen details goed naar voren, perfect voor nauwkeurig werk • LED's gebruiken bijzonder weinig energie en hoeven nooit vervangen te worden • Stevige lamppin en duurzame metalen klem voor tafels en bureaus.

Bestel

Daglicht Slimline Tafellamp E35127

Deze sterke LED tafellamp is een stijlvolle aanwinst voor in huis, kantoor of beauty salon, met een kwaliteits afwerking in mat roestvrij staal en 5400 Lux sterk licht op 15cm afstand. De lamp gebruikt maar 9W electriciteit maar geeft hetzelfde licht als een 200W gewone lamp. De lamp heeft een 90cm lange reikwijdte en geeft een egaal licht over een breed oppervlak wat ideaal is voor grote tafels. De daylight™ licht technologie vermindert oogbelasting en weerkaatsing voor een gezonder zicht en maakt perfekte kleurvergelijking mogelijk bij schilderen en fotografie.

100% flexibel - 100% praktisch2800 LUX -egale licht distributieWit natuurlijk daglichtinclusief tafelklemEco vriendelijk - gebruikt 90% minder energieSlank en licht in gewicht

Bestel

Daglichtlamp Professional Lumi Task lamp 35500

Dit is één van de krachtigste werkplek-lampen op de markt. Als u behoefte heeft aan maximale verlichting, hoeft u niet verder te zoeken. Dankzij de volledig verstelbare arm en kop kunt u de krachtige Daylight™- LED lamp van 3800Lux heel eenvoudig naar uw tafel, werkplek, tekentafel of schilderij richten. De energiebesparende, ledlampen van Daylight™ zorgen voor perfecte werkomstandigheden met schaduwvrij licht over een groot oppervlak. Het licht van daylight™ omvat het volledige spectrum. Dit garandeert perfecte kleurovereenkomsten en ontspannen ogen, waardoor u lange tijd comfortabel kunt werken. De kap kan horizontaal, verticaal en zijdelings bewogen worden, zodat u het heldere licht precies kunt richten daar waar u het nodig hebt. Dit is waarschijnlijk de beste werkpleklamp die u ooit zult gebruiken.

Voor Natuurgetrouwe kleurenWit natuurlijk daglichtEnergie besparendAlle Daylight producten Voldoen aan de RoHS wetgeving en andere Europese richtlijnen voor veiligheid van electrische producten en verlichtingAlle Daylight lampen zijn UL en CE gecertificeerdExtra breed lamphoofd voor optimale belichting

Bestel

Tafellamp Daglicht met loep

Slechts

Onze populairste tafellamp is geheel vernieuwd en heeft nu nog betere verstelmogelijkheden, dankzij de unieke "easy-twist" lampenkap die 320° kan draaien. Deze multifunctionele lamp voor allerhande hobby’s en lezen heeft een krachtige daylight™ spaarlamp van 18W (vergelijkbaar met 300W) en een afneembare arm met lens van 13cm/5" en een vergroting van 1,75 voor alle precisie werk.

100% flexibel - 100% praktischAfneembare lensEco vriendelijk - gebruikt tot 80% minder ernergieKrachtige 13cm. loepUnieke 320 graden verdraaibare lichtkapWit natuurlijk daglicht

Bestel

Studiolamp + Standaard 32Watt Daglichtlamp

Stijlvolle vloerlamp met standaard voor middelgrote tot extra grote schilderijen en muren. Uitstekend te gebruiken in studio's en (restauratie)ateliers vanwege de absoluut natuurgetrouwe kleurweergave.
Bestel

Clip-on Studio Lamp E31475

Slechts

 NIEUW MODEL

Dit is een extra 20W Daylight™ klem-lamp, voor montage op de atelier-ezel of aan de "Studiolamp+Standaard" (E31175). De brede lampenkap met reflecterende coating en heldere, 100% flikkervrije 20W Daylight™ lamp bieden ideale werkomstandigheden voor een optimale kleurenweergave, zoals in noordgerichte studio's, maar nu dag en nacht. Dit comfortabele licht zorgt voor minder vermoeide ogen, helpt u details te zien en is ook nuttig voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen Gewicht: 0,75 kg. De lengte van de flexibele arm: 12 cm. Inclusief 20W absoluut flikkervrije daglicht-lamp (energiebesparend, lichtopbrengst ongeveer 100 Watt. 

Voor Natuurgetrouwe kleurenWit natuurlijk daglichtEnergie besparendFlikkervrijLage lamptemperatuur

Bestel

Reservelamp E27 32watt

32W daylight™ Lampen ES. Het beste licht om in te werken is daylight™ daglicht! daylight™ lampen en TL buizen garanderen u optimale kleurherkenning, geven een comfortabel licht voor uw ogen en helpen u details en kleine letters gemakkelijk te zien.Al onze energiesparende lampen en TL buizen geven 6,500° Kelvin zodat u het best mogelijke, perfekt heldere werklicht heeft voor al uw projekten.
Bestel

Reservelamp voor D33200 Prof Daglichtlamp

daglichtlampd13621
18W daylight™ TL Buizen. Het beste licht om in te werken is daylight™ daglicht! Daylight™ lampen en TL buizen garanderen u optimale kleurherkenning, geven een comfortabel licht voor uw ogen en helpen u details en kleine letters gemakkelijk te zien. Al onze energiesparende lampen en TL buizen geven 6500° Kelvin zodat u het best mogelijke, perfekt heldere werklicht heeft voor al uw projekten.
Bestel